Dejen.transformator voor de distributie van Amorfe legeringenDe gouden periode van merkopbouw

vrijgavetijd:2022-10-06 09:16:09 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:542

Kerntips:Dejen.,Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Dejen.Als de input van een droge transformator een wisselstroom is is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt,Dejen.2500kVA droge transformator, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden,Dejen.Olie ondergedompelde hogespanningstesttransformator, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Yuktae-dong.Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator


Dejen.transformator voor de distributie van Amorfe legeringenDe gouden periode van merkopbouw



De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

AgentHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Oorzaken van brand in transformator


Dejen.transformator voor de distributie van Amorfe legeringenDe gouden periode van merkopbouw



Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Kosten van werkplaatsenWanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Fabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten, slangen,Dejen.Elektrische hoogfrequente transformator, vogels en andere dieren, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Dejen.Verminderde isolering

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Byerazinoadviserennieuws
ByerazinoLaatste nieuws