Klimavichy.K550b spoelKwaliteitsinspectierapport:

  • vrijgavetijd:2022-09-26 08:18:35
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:273
  • Korte omschrijving:

    Klimavichy.,Kortom, de gebruiksstandaard van spiraalvormige stalen pijp is zeer belangrijk en de bovenstaande punten kunnen redelijk

Artikel inhoud

Kortom, de gebruiksstandaard van spiraalvormige stalen pijp is zeer belangrijk en de bovenstaande punten kunnen redelijkerwijs worden uitgelegd. Voor de informatie van onze gewalste stalen pijp, laten we vandaag gewoon zoveel zeggen. Als je het nodig hebt, kun je direct onze fabrikant raadplegen.

De stalen plaat of strip is gebogen en vervolgens gelast om een dikke wandspoel te vormen. Volgens het lassersformulier wordt het verdeeld in rechte naad gelaste leiding en spiraalgelaste leiding. Het is verdeeld in gewone gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, draadmouw, metrische gelaste pijp, rolpijp, pijp met diepe waterpomp, autopijp, transformatiepijp, gelaste dunne-wandpijp, gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste gelaste pijp. Kogelleiding is gewijd aan de productie van pijp- en staaldrukpijpen in de lengterichting en wordt gewijzigd overeenkomstig soortgelijke specificaties van traditionele walsinstallaties. De functie van het verhogen van de parameters van spiraalstalen buizen met % vult de kloof die de originele traditionele rolapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van of meer en een wanddikte van -mm. Het materiaal omvat voornamelijk q q ;, mangaan, mangaan capaciteit, enz. Product executive standaarden omvatten: GB /t-, GB /t-, enz. De producten worden op grote schaal gebruikt in aardolie, chemicaliën, aardgas transport, stapel driving, stedelijke watervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten.

Klimavichy.Het principe van de meting van de lengte van de encoder is om de encoder op de oliecilinder te installeren en de pijp met een grote diameter te rollen. De oliecilinder duwt de gelaste stalen pijp om op de walstafel te bewegen, en dezelfde afstand wordt aangebracht op de fotoelektrische schakelaar van de serie aan de andere kant. Wanneer de oliecilinder de stalen pijp en de fotoelektrische schakelaar aan het uiteinde van de pijp duwt, kan de slag van de oliecilinder worden omgezet volgens de geregistreerde codering en worden geleverd door de grootdiameter continue regelaar, zodat de lengte van de stalen pijp kan worden berekend.

Het is om te voorverwarmen in plaats van de lijn energie te verhogen. Reel heeft kwaliteit nodig, eerlijke zaken! Laten we het over onze productiviteit hebben.

Mbeya.Wanneer de nominale diameter groter is dan de inwendige afdichting van de pijp, en wanneer de kolf met de pijp wordt gespoeld is het een opgerolde pijp. Bij het rollen van de leiding moet het oppervlak van de printplaat tegen beschadiging worden beschermd.

Materiaal gebruikt voor de spoel van stalen platen: het moet door de gebruiker worden verklaard.

De naadloze staalpijp van API wordt uitgedrukt als buitendiameter, wanddikte en dikke naadloze stalen pijp, die hoofdzakelijk wordt gebruikt voor het bewerken, de kolenmijn, het hydraulische staal en andere doeleinden. Indeling van de dikke wand naadloze stalen pijp mdash; Warmgewalste, naadloze stalen buizen, koudgewalste, naadloze stalen buizen, koudgetrokken dikke, naadloze stalen stalen buizen, dikke wand naadloze stalen pijp, naadloze stalen pijp voor pijpenstructuur (GB /t-) worden op grote schaal gebruikt in corrosiebestendige pijpen en constructiematerialen in chemische, aardolie, lichte textiel voeding, machines en andere industrieën, en roestvrij staal warmgewalst staal (,) en koudgetrokken (gewalst) Naadloze roestvrij stalen pijp voor vloeistoftransport (GB /t-) is een warmgewalst (geëxtrudeerd) en koudgetrokken (gewalst) naadloze stalen pijp gemaakt van roestvrij staal voor vloeistoftransport.


Klimavichy.K550b spoelKwaliteitsinspectierapport:



Specificatie van de dienst van de spiraalstalen pijp: er zijn spiraalgelaste buizen en naadloze pijpen, en de drukweerstand van gas en water is anders.

Met het oog op de levensduur van de gereedschappen en de oppervlaktekwaliteit van de leidingen zijn de eisen strenger. Bijvoorbeeld de hete oven is verdeeld in verwarmingsoven en verwarmingsoven overeenkomstig hun functies. De eerste gebruikt warmte tot de verwerkingstemperatuur; de laatste wordt gebruikt om de blanco tot de noodzakelijke verwerkingstemperatuur in het verwerkingsproces te verwarmen. Er zijn vele vormen van verwarmingsoven, Het kan langzaam draaien. De blanco wordt geladen langs de diameter van de ovenbodem van de inlaat. Wanneer het wordt gedraaid naar de uitlaat, kan het worden verwarmd en gehomogeniseerd tot de gespecificeerde temperatuur. Het ovenproces is relatief langzaam, en de verwarming heeft geduld nodig. Want als de verwarming niet gestandaardiseerd is, scheuren, vouw en excentriciteit op het binnenste of buitenste oppervlak van de buis blanco zal alleen effect hebben op het product.

Continue pijpproducten worden op grote schaal gebruikt in de aardolie, de chemische industrie, de transmissie van aardgas, het drijven van stapel, stedelijke watervoorziening, warmtetoevoer, gasvoorziening en andere projecten. De detectie van dikke wandcontinue pijp is vooral ultrasone foutdetectie. De longitudinale lasse van hetzelfde vat van een dikke wandcontinue pijp mag niet meer dan twee passen overschrijden. Het kontlasse van een dikke wanddoorlopende pijp moet met de buis worden gespoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan die van de rughechting moet in de pijp worden gelast. Bij het walsen van de pijp werd de rolkwaliteit van de pijp, de rol van QB, het rollen van QB, het rollen van de dunne wand met een grote diameter, het walsen van roestvrij staal, het walsen van L en het rollen van Mn geanalyseerd. Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke dikke wandrolpijp, stalen behuizing, rolpijp fabriek grote hoeveelheid, uitstekende kwaliteit en lage prijs, brandweerstand --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar

aanbodKortom, de gebruiksstandaard van spiraalvormige stalen pijp is zeer belangrijk en de bovenstaande punten kunnen redelijkerwijs worden uitgelegd. Voor de informatie van onze gewalste stalen pijp, laten we vandaag gewoon zoveel zeggen. Als je het nodig hebt, kun je direct onze fabrikant raadplegen.

Voor externe lassen wordt een grotere lasstroom gebruikt. Echter, onder de voorwaarde van een hoge lasstroom, wordt het roereffect van gesmolten pool versterkt, en de smelthoeveelheid van lasdraad dienovereenkomstig toeneemt,Klimavichy.20351; rechte naad gelaste buis, wat resulteert in de toename van de versterking van de lassen, de verslechtering van de vorming van de lassen en de slechte overgang van de rand.

Bij het walsen van de pijp moet de oppervlakteschade van de stalen plaat worden voorkomen. De delen met ernstige krassen moeten voor de overgang worden gepolijst en de wanddikte van de gepolijst delen mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte.


Klimavichy.K550b spoelKwaliteitsinspectierapport:



De gewalste pijp moet voldoen aan de gespecificeerde booggraad, eindafwijking, rechtheid,Klimavichy.Q345B Grote diameter dikke wand gelaste pijp, enz.

Hoge kwaliteitDe convex-romp op het oppervlak van de crimp-rol moet worden behandeld. Voor herhaalde verwerking moet het oppervlak van de apparatuur worden behandeld om te voorkomen dat de convex-rompstalen plaat met abnormaal roloppervlak putten veroorzaakt.

Het gebruikte formaat omvat het uitbreiden van punch en punch uitbreiden van + sizing ring compressie. Het heeft lang gezorgd voor verschillende warm gewalste stalen pijpen, grote-diameter dikke dikke wand rolpijp dikke wand recht lopende pijp, rolpijp fabriek, op de plaats van vestiging en eerlijke werking voor individuen en bedrijven over het hele land. Er zijn kantoren op verschillende plaatsen, die kunnen samenwerken voor een lange tijd. Bij het uitbreiden van punch kan het verminderen van de ovaliteit van stalen pijpen Het effect hangt af van de uniformiteit van de wanddikte van de stalen pijp. Voor warmgewalste pijpen met een ernstige oneffen wanddikte,Klimavichy.Q345B dikke wand opgerolde buis, zoals stalen pijp die door een periodieke leiding wordt gewalst (zie pijp gerold door een periodieke pijp), verslechtert de dikke wandspoel na uitdijing van de punch. Daarom moet, om de invloed van de ongelijkmatige wanddikte te elimineren en de ovaliteit van stalen pijp te verminderen, punch expanderende ring compressie methode worden aangenomen.

De installatie van de pijpleiding is gebaseerd op het principe van subgebied en subsysteem, met een kleine diameter, van de onderste laag tot de bovenste laag, van moeilijk tot gemakkelijk, van de pijpgalerij tot de apparatuur. In principe wordt de met de machine verbonden pijpleiding van binnenuit naar buiten geconfigureerd om de impact van lasspanning op de nauwkeurigheid van de installatie van de machine te verminderen. De interface tussen binnen- en buitenleidingen moet buiten worden gelaten. QB dikke wandspoelpijp is een soort materiaal in koolstofstaal en wordt op grote schaal gebruikt. De dikte van QB dikke wandspoelpijp is over het algemeen meer dan mm, die op grote schaal wordt gebruikt in drainage engineering, riolering, baggerleiding, bouw pijpleiding, enz. QB dikke wand opgerolde pijp is een gelast pijpproduct, en het proces in de gelaste pijp is relatief eenvoudig en flexibel. Dit type stalen pijp heeft meestal geen inventaris en wordt door de gebruiker verwerkt. Als de hoeveelheid klein is, zijn de grondstoffen niet goed. Het grootste probleem van QB is het lassen. Zolang het mogelijk is, kunnen de leveringseisen worden vergeleken met andere producten.

Klimavichy.Wanneer de nominale diameter groter is dan de inwendige afdichting van de pijp, en wanneer de kolf met de pijp wordt gespoeld, is het een opgerolde pijp. Bij het rollen van de leiding moet het oppervlak van de printplaat tegen beschadiging worden beschermd.

De diameter van de dikke wand opgerolde pijp is over het algemeen boven dn. Langdurige levering van warmgewalste stalen pijp, dikke wandrolpijp dikke wand-naad-rolpijp, stalen behuizing, rolpijp-fabriek, oud merk, prijsvoordeel en kwaliteitsgarantie! Soms zijn er twee lassen voor grote diameter dikke wand opgerolde pijp. Waarom gebeurt dit? Het is vooral te wijten aan de problemen van grondstoffen en apparatuur verwerking. De stalen plaat met de vereiste breedte van de door de klant vereiste gelaste buis wordt niet geproduceerd door de staalfabriek, dus de twee platen moeten worden gelast, zodat dit soort lassen plaatsvindt. Het grootste probleem van de dikke wandspoelpijp met grote diameter is het lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, kan de levering worden uitgevoerd. De relevante eisen zijn breder dan andere producten. De detectie van dikke wand-spoelen met een grote diameter is voornamelijk ultrasone foutdetector, en de longitudinale lasse op hetzelfde vat van de opgerolde pijp mag niet meer dan twee zijn. De groep kontlassen van spiraalvormige buizen moet worden doorspoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan de rughechting moet in de pijp worden uitgevoerd. Bij het walsen van de pijp moet de oppervlakteschade van de plaat worden voorkomen.

Wanneer de nominale diameter groter is dan de inwendige afdichting van de pijp, en wanneer de kolf met de pijp wordt gespoeld, is het een opgerolde pijp. Bij het rollen van de leiding moet het oppervlak van de printplaat tegen beschadiging worden beschermd.

ByerazinoOverige productinformatie
  • Genhe RiverVrachtlift in de fabriekHoe het kerncomponentprobleem op te lossen?

    Genhe RiverVrachtlift in de fabriekHoe het kerncomponentprobleem op te lossen?

  • Luanchengstar nameVrachtlift met drie verdiepingenWat zijn de berekeningsmethoden van het draagvermo

    Luanchengstar nameVrachtlift met drie verdiepingenWat zijn de berekeningsmethoden van het draagvermo

  • Jade SpringVrachtlift met kettingHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

    Jade SpringVrachtlift met kettingHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

  • HollingolVrachtlift met twee verdiepingenDrie zaken waar in de productie aandacht aan moet worden be

    HollingolVrachtlift met twee verdiepingenDrie zaken waar in de productie aandacht aan moet worden be

  • XinminVrachtlift op de tweede verdiepingHoe het werkt en hoe het te gebruiken

    XinminVrachtlift op de tweede verdiepingHoe het werkt en hoe het te gebruiken

  • Jinzhong.Vrachtlift per spoorBeleggingsinformatie

    Jinzhong.Vrachtlift per spoorBeleggingsinformatie

  • YingzeNameVrachtlift van het type geleiderailDe reden waarom de spot niet kan worden opgevolgd

    YingzeNameVrachtlift van het type geleiderailDe reden waarom de spot niet kan worden opgevolgd

  • Hejin.Vrachtlift van het type geleiderailHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

    Hejin.Vrachtlift van het type geleiderailHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!