Lui deritz.Productietechnologie van transformator met olieonderdompelingWaarop moet worden gelet tij

  • vrijgavetijd:2022-10-07 11:39:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:419
  • Korte omschrijving:

    Lui deritz.,Geluidsoplossing van droge transformatorenElektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale e

Artikel inhoud

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Lui deritz.Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen,Lui deritz.160KV-olie ondergedompelde transformator, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Muang Vangviang.De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Look van olie van de radiator

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


Lui deritz.Productietechnologie van transformator met olieonderdompelingWaarop moet worden gelet tijdens installatie en onderhoud



Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Omvang van de productenI) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.


Lui deritz.Productietechnologie van transformator met olieonderdompelingWaarop moet worden gelet tijdens installatie en onderhoud



Natuurlijk,Lui deritz.Volledige lijst van Power Transformer Models,Lui deritz.Parameters van een distributietransformator voor 10kV, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Zeer aanbevolenVermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Lui deritz.Oorzaken van brand in transformator

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

ByerazinoOverige productinformatie
  • FengzhenCity in Germany5 ton hefplatformPrijzen zijn iets gestegen en zijn niet soepel

    FengzhenCity in Germany5 ton hefplatformPrijzen zijn iets gestegen en zijn niet soepel

  • FengzhenCity in GermanyPlattformliftGebruikershandleiding publiceren

    FengzhenCity in GermanyPlattformliftGebruikershandleiding publiceren

  • FengzhenCity in GermanyEnkele mast aluminiumlegering liftBeperkte productie-informatie en hergisting

    FengzhenCity in GermanyEnkele mast aluminiumlegering liftBeperkte productie-informatie en hergisting

  • Saint EtienneFabriek liftfabriekKwaliteitsindex

    Saint EtienneFabriek liftfabriekKwaliteitsindex

  • Lin Xueping.Aanbesteding van distributietransformatorenMarktvraag wordt belemmerd, prijsdaling is be

    Lin Xueping.Aanbesteding van distributietransformatorenMarktvraag wordt belemmerd, prijsdaling is be

  • San JoseVaste vrachtliftHoe industrialisatie snel te bevorderen?

    San JoseVaste vrachtliftHoe industrialisatie snel te bevorderen?

  • San JoseFabrikant van hefplatformtrucksDe kwaliteit is gestegen en de prijs is ook gestegen

    San JoseFabrikant van hefplatformtrucksDe kwaliteit is gestegen en de prijs is ook gestegen

  • Wichita.Dubbelspoor hydraulisch hefplatformVervormingsprobleem

    Wichita.Dubbelspoor hydraulisch hefplatformVervormingsprobleem

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!