Sidi. Ifni.Prijs van 200 KVA-transformatorComparatief voordeel

  • vrijgavetijd:2022-10-07 08:30:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:472
  • Korte omschrijving:

    Sidi. Ifni.,Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wor

Artikel inhoud

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Losse kernschroef

Sidi. Ifni.Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls,Sidi. Ifni.Prijs van 200 KVA-olie-type transformator, let op de volgende zaken:

LokerenNa het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens,Sidi. Ifni.Productie van transformatoren, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken,Sidi. Ifni.Totaal ingesloten transformator, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Sidi. Ifni.Prijs van 200 KVA-transformatorComparatief voordeel



Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

De goedkoopsteVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Korte invoering van de nullijn van de transformator


Sidi. Ifni.Prijs van 200 KVA-transformatorComparatief voordeel



Fabrikant van transformatoren

Aanpassing van de regelingDe dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Visuele controle voor de controle van de transformator

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Sidi. Ifni.Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang

ByerazinoOverige productinformatie
  • FengnanCity in GermanyElektrische lift 20 meter van de aluminiumlegeringDe belangrijkste economische

    FengnanCity in GermanyElektrische lift 20 meter van de aluminiumlegeringDe belangrijkste economische

  • Zhongshan.Elektrische lift 6 meterGoede vooruitzichten voor industriële ontwikkeling

    Zhongshan.Elektrische lift 6 meterGoede vooruitzichten voor industriële ontwikkeling

  • Gandia.kgm500KVA prijs van de transformatorHoe het medium te kiezen?

    Gandia.kgm500KVA prijs van de transformatorHoe het medium te kiezen?

  • Kaiserslautern.Vaste hydraulische liftLet op bovenstaande voorzorgsmaatregelen

    Kaiserslautern.Vaste hydraulische liftLet op bovenstaande voorzorgsmaatregelen

  • Kaiserslautern.Elektrisch hefplatform voertuigNieuwsbronnen

    Kaiserslautern.Elektrisch hefplatform voertuigNieuwsbronnen

  • Las VegasVoetbediend hydraulisch hefplatformOorzaken van oppervlaktecorrosie

    Las VegasVoetbediend hydraulisch hefplatformOorzaken van oppervlaktecorrosie

  • Gaoping2 ton mobiel hefplatformHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel

    Gaoping2 ton mobiel hefplatformHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel

  • GaopingLiftplatform LiftplatformDe ontwikkeling van de industriële markt zal de neiging hebben om ge

    GaopingLiftplatform LiftplatformDe ontwikkeling van de industriële markt zal de neiging hebben om ge

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!