Jerada.Parameters van SCB droge transformatorIs er nog ruimte voor ontwikkeling?

  • vrijgavetijd:2022-10-06 16:07:38
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:600
  • Korte omschrijving:

    Jerada.,Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenJ

Artikel inhoud

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Jerada.De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.


Jerada.Parameters van SCB droge transformatorIs er nog ruimte voor ontwikkeling?



Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Aanpassing van de regeling) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde,Jerada.Werkprincipe van de transformator, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, graag controlerenDe technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega; terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Voor meer, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Jerada.De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit,Jerada.Transformer in distributiekamer,Jerada.Stabilisatie van de transformator-spanning, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

ByerazinoOverige productinformatie
  • Minneapolis.kgmBouwwerfliftenUitstekende functionaliteit in de industrie

    Minneapolis.kgmBouwwerfliftenUitstekende functionaliteit in de industrie

  • La PintanaNameWijze van koeling van met olie ondergedompelde transformatorBufferfenomeen

    La PintanaNameWijze van koeling van met olie ondergedompelde transformatorBufferfenomeen

  • Fuxin StadElektrische kleine liftAnalyse en onderhoud van vervormingsproblemen

    Fuxin StadElektrische kleine liftAnalyse en onderhoud van vervormingsproblemen

  • Fuxin StadHandhefplatform vrachtwagenDe marktomzet is aanzienlijk gestegen

    Fuxin StadHandhefplatform vrachtwagenDe marktomzet is aanzienlijk gestegen

  • Lumia.kgmHydraulisch laadplatformHoe het medium voor koeling te kiezen?

    Lumia.kgmHydraulisch laadplatformHoe het medium voor koeling te kiezen?

  • Wahninen.Elektrische spiraalstaafliftAcht belangrijke bedieningsprocedures

    Wahninen.Elektrische spiraalstaafliftAcht belangrijke bedieningsprocedures

  • Wahninen.Verticaal hefplatformPrijzen blijven stijgen

    Wahninen.Verticaal hefplatformPrijzen blijven stijgen

  • Wahninen.Hydraulische hefplatformliftWat zijn de implementatienormen?

    Wahninen.Hydraulische hefplatformliftWat zijn de implementatienormen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!