Youssoufia.kgmOverbeladingscapaciteit van olie ondergedompelde transformatorPraat over de technische

  • vrijgavetijd:2022-10-06 15:25:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:457
  • Korte omschrijving:

    Youssoufia.kgm, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voo

Artikel inhoud
wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Youssoufia.kgmDe juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart,Youssoufia.kgmParameters van scb11 droge transformator, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Wat is de bedrading van droge transformator?

Varberg.Bij relais protection dry-type transformator, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.


Youssoufia.kgmOverbeladingscapaciteit van olie ondergedompelde transformatorPraat over de technische problemen van installatie en onderhoud



In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

PromotieVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Elektrische transformator-installatie

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.


Youssoufia.kgmOverbeladingscapaciteit van olie ondergedompelde transformatorPraat over de technische problemen van installatie en onderhoud



In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Afdeling verkoopDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern,Youssoufia.kgmPrijs van de boxtransformator 1600, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij,Youssoufia.kgmModel van elektronische transformator, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

ByerazinoOverige productinformatie
  • Shuocheng.BouwwerfliftUniek

    Shuocheng.BouwwerfliftUniek

  • Harlem.Eenvoudige kleine liftHoe te installeren en redelijk te bedienen

    Harlem.Eenvoudige kleine liftHoe te installeren en redelijk te bedienen

  • Leshno.Hydraulisch mobiel hefplatformWat zijn de belangrijkste soorten productielijnen?

    Leshno.Hydraulisch mobiel hefplatformWat zijn de belangrijkste soorten productielijnen?

  • Szenes.Zelflopend hydraulisch hefplatformHoe u degene kiest die bij u past

    Szenes.Zelflopend hydraulisch hefplatformHoe u degene kiest die bij u past

  • TongliaoVoetbediend hydraulisch hefplatformIndustrie ontwikkelingsrelatie:

    TongliaoVoetbediend hydraulisch hefplatformIndustrie ontwikkelingsrelatie:

  • Zweikao.Elektrische lift met handbedrijfVoorbereiding voor motivatie

    Zweikao.Elektrische lift met handbedrijfVoorbereiding voor motivatie

  • Zweikao.Aangepast hydraulisch hefplatformAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbeteren:

    Zweikao.Aangepast hydraulisch hefplatformAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbeteren:

  • Zweikao.Liften van platformsDe classificatiedetails

    Zweikao.Liften van platformsDe classificatiedetails

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!