Oulad Teima.Over transformatorIn één oogopslag weten

  • vrijgavetijd:2022-10-06 15:18:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:381
  • Korte omschrijving:

    Oulad Teima.,Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt g

Artikel inhoud

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Geluid bij faseuitval

Oulad Teima.Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator,Oulad Teima.Fabrikant van transformatoren met olieonderdompeling, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Fabrikant van transformatoren

TomarHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!


Oulad Teima.Over transformatorIn één oogopslag weten



Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Oké of niet?lekkage van olie op elektrische lasstand

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.


Oulad Teima.Over transformatorIn één oogopslag weten



Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

InstallatiematerialenDe bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Voor olie-transformator olie aanvulling ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter,Oulad Teima.Prijs van 400KVA droge transformator, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel,Oulad Teima.Wat is de prijs van 1000 KVA-transformator, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Oulad Teima.Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

ByerazinoOverige productinformatie
  • Lucca.Lift van het werkplatformProfessionele vaardigheden

    Lucca.Lift van het werkplatformProfessionele vaardigheden

  • Lucca.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringHoe te demonteren?

    Lucca.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringHoe te demonteren?

  • Bergen op ZoomVolledig automatische elektrische liftVraagherstel, prijzen hebben nog ruimte voor ver

    Bergen op ZoomVolledig automatische elektrische liftVraagherstel, prijzen hebben nog ruimte voor ver

  • Loule.Hoeveel kost een 160 box transformatorInleiding tot de delingsmethode

    Loule.Hoeveel kost een 160 box transformatorInleiding tot de delingsmethode

  • FresnoInterne vaste hefladingsliftTechnische benodigdheden

    FresnoInterne vaste hefladingsliftTechnische benodigdheden

  • FresnoKleine hydraulische hefplatformtruckOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

    FresnoKleine hydraulische hefplatformtruckOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

  • GrenobleNameDubbellaags hydraulisch hefplatformInspectie-eisen

    GrenobleNameDubbellaags hydraulisch hefplatformInspectie-eisen

  • Schiedan.kgmOplaadbare elektrische liftHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

    Schiedan.kgmOplaadbare elektrische liftHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!