Beni --MellalOlie ondergedompelde hoogspanningstransformatorWat is de onmisbare drijvende kracht op

  • vrijgavetijd:2022-10-06 14:12:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:210
  • Korte omschrijving:

    Beni --Mellal,Vallende buitenlandse zaken en piercingDe afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van

Artikel inhoud

Vallende buitenlandse zaken en piercing

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min,Beni --MellalDroge transformator van de centrale, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Beni --MellalDe fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, fase B en fase C, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning en de baandraad,Beni --MellalImpulstest van droge transformatoren, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Transformer inspectie neus snuivende methode

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

marktprijsZorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.


Beni --MellalOlie ondergedompelde hoogspanningstransformatorWat is de onmisbare drijvende kracht op de markt?



Vallende buitenlandse zaken en piercing

Mond van de aanbevelingWat is de bedrading van droge transformator?

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft,Beni --MellalKenmerken van de transformator voor droge typedistributie, d.w.z. isolatie afstand.

Beni --MellalOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

ByerazinoOverige productinformatie
  • CasertaNameHeftafelfabriekAnalyse van storingsoorzaken en verbetermaatregelen

    CasertaNameHeftafelfabriekAnalyse van storingsoorzaken en verbetermaatregelen

  • Halmstad.kgmAlarm-temperatuur van droge transformatorRechttrekken proces

    Halmstad.kgmAlarm-temperatuur van droge transformatorRechttrekken proces

  • Antony.kgm4-meter klein hefplatformHoe de factoren correct te beoordelen?

    Antony.kgm4-meter klein hefplatformHoe de factoren correct te beoordelen?

  • Antony.kgmHandhefplatform vrachtwagen 10 meterDe prijstrend zal een stabiele toestand ingaan

    Antony.kgmHandhefplatform vrachtwagen 10 meterDe prijstrend zal een stabiele toestand ingaan

  • Gorinchem.Hydraulisch automatisch hefplatformMerkstrategie is de sleutel tot verbetering van het con

    Gorinchem.Hydraulisch automatisch hefplatformMerkstrategie is de sleutel tot verbetering van het con

  • Guangxi.Elektrische bemande liftKennis van de industrie

    Guangxi.Elektrische bemande liftKennis van de industrie

  • Guangxi.Dingli hefplatformHoe kies je een goede?

    Guangxi.Dingli hefplatformHoe kies je een goede?

  • Guangxi.Werkplatform van de liftVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

    Guangxi.Werkplatform van de liftVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!