Kenitra.Olie ondergedompeld volledig afgesloten transformatorPrijzen maken een comeback

  • vrijgavetijd:2022-10-06 13:58:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:541
  • Korte omschrijving:

    Kenitra.,Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensi

Artikel inhoud

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat) kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Kenitra.De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Nueva Gerona.Geluidsoplossing van droge transformatoren

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag,Kenitra.Configuratie van droge transformatoren, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.


Kenitra.Olie ondergedompeld volledig afgesloten transformatorPrijzen maken een comeback



transformator-onderneming met olieonderdompeling

Hoe droge transformator te selecteren

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

detailsBij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

lekkage van olie bij loopflens

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan,Kenitra.Vergoedingsprijs van de olietransformator, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Kenitra.De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen,Kenitra.Intelligente temperatuurregelaar voor droge transformatoren, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Fabrikant van transformatoren

ByerazinoOverige productinformatie
  • Denver.In de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformWat voor soort voordelen heeft de opkomst

    Denver.In de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformWat voor soort voordelen heeft de opkomst

  • Pila.Liften bouwenVerbetering van het mechanisme voor het wijzigen van de systeemsnelheid

    Pila.Liften bouwenVerbetering van het mechanisme voor het wijzigen van de systeemsnelheid

  • Sucre.Standaard laadcapaciteit van droge transformatorenEr zijn verschillende manieren om de structu

    Sucre.Standaard laadcapaciteit van droge transformatorenEr zijn verschillende manieren om de structu

  • Lamar.Mobiele kleine liftFAQ

    Lamar.Mobiele kleine liftFAQ

  • Lamar.Voertuig voor hefplatforms op luchthavensInnovatief productontwikkelingsconcept

    Lamar.Voertuig voor hefplatforms op luchthavensInnovatief productontwikkelingsconcept

  • Aeroporto della MalpensaplatformHoe de drukcapaciteit te berekenen?

    Aeroporto della MalpensaplatformHoe de drukcapaciteit te berekenen?

  • Dijon200 kg elektrische liftHoe de belichtingstijd te verminderen?

    Dijon200 kg elektrische liftHoe de belichtingstijd te verminderen?

  • DijonDingli hefplatformWat zijn de kenmerken van het product?

    DijonDingli hefplatformWat zijn de kenmerken van het product?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!