Agadir.kgmOlie dompelde transformator 2500kVARollend productieproces

  • vrijgavetijd:2022-10-06 13:44:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:395
  • Korte omschrijving:

    Agadir.kgm,Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformatorVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseer

Artikel inhoud

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Agadir.kgmFabrikant van omzetters

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

KuraymahNameDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt,Agadir.kgm500 KVA-olie ondergedompelde transformator, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.


Agadir.kgmOlie dompelde transformator 2500kVARollend productieproces



Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat) kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is,Agadir.kgmAfmetingen van 1600KVA-olie ondergedompelde transformator, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Lijst van contingentenDe draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:


Agadir.kgmOlie dompelde transformator 2500kVARollend productieproces



Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Respect voor klantenDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit,Agadir.kgmDirecte transformator, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Agadir.kgmVallende buitenlandse zaken en piercing

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

ByerazinoOverige productinformatie
  • Yumbo.Lift van het hefplatformOnmisbare reserve van gezond verstand voor productgebruik

    Yumbo.Lift van het hefplatformOnmisbare reserve van gezond verstand voor productgebruik

  • Yumbo.Dubbele kolom 8-meter lift van de aluminiumlegeringWelke praktische problemen zijn opgelost?

    Yumbo.Dubbele kolom 8-meter lift van de aluminiumlegeringWelke praktische problemen zijn opgelost?

  • AntibesBouwwerfliftenWaarschuwingsinstructies voor bediening:

    AntibesBouwwerfliftenWaarschuwingsinstructies voor bediening:

  • CampenKleine lift met twee verdiepingenCorrecte onderhoudstoepassing

    CampenKleine lift met twee verdiepingenCorrecte onderhoudstoepassing

  • EpeIndoor hydraulisch hefplatform autoChemische samenstelling

    EpeIndoor hydraulisch hefplatform autoChemische samenstelling

  • DragaTransformer in distributiekamerHoe sterk is?

    DragaTransformer in distributiekamerHoe sterk is?

  • Bezier.Hydraulisch hefplatform voor laden en lossenDe gefaseerde aanpassing van de markt

    Bezier.Hydraulisch hefplatform voor laden en lossenDe gefaseerde aanpassing van de markt

  • Zhongshan.Elektrische bakstenen liftBelangrijke openbaring

    Zhongshan.Elektrische bakstenen liftBelangrijke openbaring

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!