AmbatondrazakFabrikant van transformatorenIs de marktlogica veranderd?

  • vrijgavetijd:2022-10-04 16:56:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:605
  • Korte omschrijving:

    Ambatondrazak,Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische

Artikel inhoud

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

AmbatondrazakPrincipe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Pitoa.De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Verspreiding van het geluid van droge transformator


AmbatondrazakFabrikant van transformatorenIs de marktlogica veranderd?



Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

eigendomsrechtDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Bij relais protection dry-type transformator,Ambatondrazak500 KVA droge transformator, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging,AmbatondrazakPrijs van 200 KVA-transformator, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.


AmbatondrazakFabrikant van transformatorenIs de marktlogica veranderd?



Elektrische transformator-installatie

Productie van veiligheidVerspreiding van het geluid van droge transformator

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

AmbatondrazakMet de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

ByerazinoOverige productinformatie
  • Qusaybat al MadyuniStructuur van 35 kV-olie ondergedompelde transformatorProgramma maatwerk

    Qusaybat al MadyuniStructuur van 35 kV-olie ondergedompelde transformatorProgramma maatwerk

  • Mainz.Vast hefplatformDoorgaan met het forceren van de rollenmarkt

    Mainz.Vast hefplatformDoorgaan met het forceren van de rollenmarkt

  • Mainz.HefplatformwagenRedenen om niet te werken

    Mainz.HefplatformwagenRedenen om niet te werken

  • FengzhenCity in GermanyElektrisch hefhydraulisch platformWat zijn de toepassingen en functies?

    FengzhenCity in GermanyElektrisch hefhydraulisch platformWat zijn de toepassingen en functies?

  • Honolulu.kgmElektrische lift met handbedrijfIndustrie versnelt de ontwikkeling van e-commerce

    Honolulu.kgmElektrische lift met handbedrijfIndustrie versnelt de ontwikkeling van e-commerce

  • Honolulu.kgm0,5 ton hefplatformIs geleidelijk een mainstream product geworden

    Honolulu.kgm0,5 ton hefplatformIs geleidelijk een mainstream product geworden

  • Honolulu.kgmKlein volledig automatisch hefplatformVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemop

    Honolulu.kgmKlein volledig automatisch hefplatformVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemop

  • Honolulu.kgm8-meter lift van aluminiumlegeringVaardigheden voor het kiezen van huiswerkmethoden

    Honolulu.kgm8-meter lift van aluminiumlegeringVaardigheden voor het kiezen van huiswerkmethoden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!