Tubluga.Eenheidsprijs van scb11 droge transformatorDe output heeft een nieuw record neergezet

  • vrijgavetijd:2022-10-03 23:11:33
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:340
  • Korte omschrijving:

    Tubluga.,De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoo

Artikel inhoud

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, luchthavens, tunnelbouw chemische bedrijven en fabrieken.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Tubluga.Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Mandera.Look van olie van gietijzeren delen

lekkage van zegelolie

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag,Tubluga.Transformer en boxtransformator, die bestand is tegen corrosie en roest,Tubluga.Gedetailleerde structurele tekening van droge transformator, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.


Tubluga.Eenheidsprijs van scb11 droge transformatorDe output heeft een nieuw record neergezet



De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Productieproces en stappen van droge transformator

tussenpersoonHoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, de bron, de bemonsteringsdatum de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

kwaliteitsnormFabrikant van transformatoren

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer,Tubluga.fabrikant van droge transformatoren, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Tubluga.Bij inbedrijfstelling:

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

ByerazinoOverige productinformatie
  • Katowice.PithefplatformDrie basispunten van huiswerk

    Katowice.PithefplatformDrie basispunten van huiswerk

  • Katowice.Werkplatform van de liftTrendvoorspelling

    Katowice.Werkplatform van de liftTrendvoorspelling

  • Katowice.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de prestatievoordelen?

    Katowice.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de prestatievoordelen?

  • zoutmeer8 meter mobiele liftDe samenstelling en functie van

    zoutmeer8 meter mobiele liftDe samenstelling en functie van

  • TataouineReactietransformatorSelectie van waarde- en energieconversie

    TataouineReactietransformatorSelectie van waarde- en energieconversie

  • Pau.Kleine schaarliftInrijden en onderhoud

    Pau.Kleine schaarliftInrijden en onderhoud

  • Pau.Gebogen arm hefplatform vrachtwagenGebruik temperatuur

    Pau.Gebogen arm hefplatform vrachtwagenGebruik temperatuur

  • EpeHydraulisch hefplatform hydraulischOnderhoud uitvoeren tijdens het seizoen?

    EpeHydraulisch hefplatform hydraulischOnderhoud uitvoeren tijdens het seizoen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!