Voinjama.Droge transformator 400KVABedrijfsfilosofie

  • vrijgavetijd:2022-10-03 08:05:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:147
  • Korte omschrijving:

    Voinjama.,De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werke

Artikel inhoud

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex,Voinjama.Hoeveel is een 250kVA box transformator, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Voinjama.Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Batong.In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.


Voinjama.Droge transformator 400KVABedrijfsfilosofie



De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw chemische bedrijven en fabrieken.

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord,Voinjama.Beeld van transformator,Voinjama.Controleposten van droge transformatoren, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Voinjama.Na de test zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Nauwkeurige afwerkinglekkage van bout- of buisexterne draad

Exploitatie van gesmolten transformator

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.


Voinjama.Droge transformator 400KVABedrijfsfilosofie



Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Totale kwaliteitsborgingVerminderde isolering

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Bij inbedrijfstelling:

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

ByerazinoOverige productinformatie
  • Sonbothaiworld.kgmGebouwliftCreëer unieke merkinnovatie

    Sonbothaiworld.kgmGebouwliftCreëer unieke merkinnovatie

  • Umea.Aanpassing van transformatorenWelk acceptatiewerk moet er worden gedaan?

    Umea.Aanpassing van transformatorenWelk acceptatiewerk moet er worden gedaan?

  • Fushun.1.5 ton vast hefplatformEr zijn nog steeds veel problemen in de recyclingindustrie

    Fushun.1.5 ton vast hefplatformEr zijn nog steeds veel problemen in de recyclingindustrie

  • Fushun.Gebruikte hefplatformwagenLange en korte competities blijven de felle achtbaanmarkt tonen

    Fushun.Gebruikte hefplatformwagenLange en korte competities blijven de felle achtbaanmarkt tonen

  • Bolzano.Elektrisch klein hydraulisch hefplatformMarktpotentieel stijgt

    Bolzano.Elektrisch klein hydraulisch hefplatformMarktpotentieel stijgt

  • Jiuyuan.Elektrische automatische liftDe prikkel en het snijden heeft zijn bijzonderheid

    Jiuyuan.Elektrische automatische liftDe prikkel en het snijden heeft zijn bijzonderheid

  • Jiuyuan.Achter hydraulisch hefplatformStabiele start, marktsentiment verbeterd

    Jiuyuan.Achter hydraulisch hefplatformStabiele start, marktsentiment verbeterd

  • Jiuyuan.SpiraalliftplatformWat zijn over het algemeen inbegrepen?

    Jiuyuan.SpiraalliftplatformWat zijn over het algemeen inbegrepen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!