Siaya.kgmDistributieapparatuur voor omzettersOp welke functies moet worden gelet?

  • vrijgavetijd:2022-10-02 12:05:29
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:425
  • Korte omschrijving:

    Siaya.kgm,Het geluid van droge transformator komt vanSommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee ran

Artikel inhoud

Het geluid van droge transformator komt van

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Siaya.kgmDe bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Ismayilli.Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;


Siaya.kgmDistributieapparatuur voor omzettersOp welke functies moet worden gelet?



Look van olie van de radiator

Controleoor voor omzetters

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Hoge kwaliteitZorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:


Siaya.kgmDistributieapparatuur voor omzettersOp welke functies moet worden gelet?



Elektrische transformator-installatie

Professionele is koning.Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ; voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Look van olie van gietijzeren delen

Siaya.kgmDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel,Siaya.kgm630 fabrikant van droge transformatoren, trage veroudering van de isolatie,Siaya.kgmtransformator voor elektrische apparatuur,Siaya.kgmDroge transformator 400KVA, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

ByerazinoOverige productinformatie
  • Prato.Hefplatform schaarvork typeMethode voor het ontwikkelen van marketingkanalen in de branche:

    Prato.Hefplatform schaarvork typeMethode voor het ontwikkelen van marketingkanalen in de branche:

  • Prato.Hydraulische lift van aluminiumlegeringHeeft het enig effect op de praktijk?

    Prato.Hydraulische lift van aluminiumlegeringHeeft het enig effect op de praktijk?

  • WaalwijkLiftfabriekGroothandelaar

    WaalwijkLiftfabriekGroothandelaar

  • Rimavska Sobota.kgmWat zijn de olie onderdompelde transformatoren beschermingKenmerken van het produ

    Rimavska Sobota.kgmWat zijn de olie onderdompelde transformatoren beschermingKenmerken van het produ

  • InovroclawKlein vast hefplatformOntwikkeling Inleiding

    InovroclawKlein vast hefplatformOntwikkeling Inleiding

  • InovroclawSany Heavy Industry Eleving Platform VehicleOnvoldoende milieubescherming, stabiele prijze

    InovroclawSany Heavy Industry Eleving Platform VehicleOnvoldoende milieubescherming, stabiele prijze

  • Brunswick.Hydraulisch hef- en losplatformOp welke problemen moet worden gelet bij gebruik en niet-ge

    Brunswick.Hydraulisch hef- en losplatformOp welke problemen moet worden gelet bij gebruik en niet-ge

  • Carlow.Elektrische lift met schaarvorkVoorzorgsmaatregelen voor onderhoud

    Carlow.Elektrische lift met schaarvorkVoorzorgsmaatregelen voor onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!