Tulu Bolotransformator voor elektrische apparatuurHoe kwaliteitsproblemen te behouden?

  • vrijgavetijd:2022-09-29 10:42:35
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:161
  • Korte omschrijving:

    Tulu Bolo,Tulu BoloDroge transformator scb10-100,fabrikant van droge transformatorenDe overbelasting op lange termijn van de trans

Artikel inhoud
Tulu BoloDroge transformator scb10-100,

fabrikant van droge transformatoren

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Tulu BoloProducenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is,Tulu BoloHoeveel kost een boxtransformator?, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Sukhothaiworld.kgmVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Het geluid van droge transformator komt van


Tulu Bolotransformator voor elektrische apparatuurHoe kwaliteitsproblemen te behouden?



De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid weerstand tegen kortsluiting, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

fabrikantHet geluid van droge transformator komt van

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator


Tulu Bolotransformator voor elektrische apparatuurHoe kwaliteitsproblemen te behouden?



Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

De goedkoopsteWat is de bedrading van droge transformator?

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Hoeveel kost de transformator?

Tulu BoloWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage,Tulu BoloVerschil tussen gelijkrichttransformator en transformator, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

ByerazinoOverige productinformatie
  • Bogota.Aangepaste hefplatform in CangzhouDe vraagtemperatuur speelt een belangrijke rol

    Bogota.Aangepaste hefplatform in CangzhouDe vraagtemperatuur speelt een belangrijke rol

  • Bogota.SchroefhefplatformMaak hoogwaardige industriële draad

    Bogota.SchroefhefplatformMaak hoogwaardige industriële draad

  • Bogota.Elektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWat gezond verstand moet worden begrepen?

    Bogota.Elektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWat gezond verstand moet worden begrepen?

  • Ajaksho.Ondergrondse garageliftHoe de mislukking te verminderen?

    Ajaksho.Ondergrondse garageliftHoe de mislukking te verminderen?

  • Bugiri.Toepassing voor de stroomvoorziening van TransformerOfferte blijft stabiel

    Bugiri.Toepassing voor de stroomvoorziening van TransformerOfferte blijft stabiel

  • Li Shi.Vaste hydraulische druk voor hefplatformHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereik

    Li Shi.Vaste hydraulische druk voor hefplatformHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereik

  • Li Shi.Mobiel hefplatform met vier wielenIn welke industrieën zal de applicatie gladder zijn?

    Li Shi.Mobiel hefplatform met vier wielenIn welke industrieën zal de applicatie gladder zijn?

  • Shuangqiao.Hydraulisch hefplatform voor huishoudensSeks in elektrisch

    Shuangqiao.Hydraulisch hefplatform voor huishoudensSeks in elektrisch

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!