Yangambi.Scb14 droge transformatorHoe de pompefficiëntie te verbeteren?

  • vrijgavetijd:2022-09-25 18:53:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:507
  • Korte omschrijving:

    Yangambi., teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.Yangambi.Het verschil tussen de g

Artikel inhoud
teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Yangambi.Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Jenjarum.Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China,Yangambi.Functie van de hoofdtransformator in de centrale, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.


Yangambi.Scb14 droge transformatorHoe de pompefficiëntie te verbeteren?



Wiringwijze van droge transformator:

Voor olie-transformator olie aanvulling,Yangambi.Hoeveel is een 250kVA box transformator,Yangambi.Indeling van droge transformatoren, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Fabrikant van transformatoren

InstallatievoorwaardenHet geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

fabrikant van droge transformatoren


Yangambi.Scb14 droge transformatorHoe de pompefficiëntie te verbeteren?



Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Respect voor klantenDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Yangambi.Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

ByerazinoOverige productinformatie
  • Vraag nieuwe stadKlein draagbaar hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het we

    Vraag nieuwe stadKlein draagbaar hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het we

  • Vraag nieuwe stadZelfverheffend platformvoertuigHome Aanbeveling

    Vraag nieuwe stadZelfverheffend platformvoertuigHome Aanbeveling

  • ChengdeCity in California USAKlein hydraulisch hefplatformHet gevoel van waarde van rationele keuze

    ChengdeCity in California USAKlein hydraulisch hefplatformHet gevoel van waarde van rationele keuze

  • IseronVouwbare elektrische liftWat zijn de vaardigheden in de winter?

    IseronVouwbare elektrische liftWat zijn de vaardigheden in de winter?

  • IseronHefplatform met één mastWat zijn de basiscomponenten?

    IseronHefplatform met één mastWat zijn de basiscomponenten?

  • IseronHydraulisch hefplatformWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

    IseronHydraulisch hefplatformWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

  • IseronHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast

    IseronHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast

  • Kedzierzyn KozlevorkheftruckToepassing in de bouwsector

    Kedzierzyn KozlevorkheftruckToepassing in de bouwsector

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!