BulunguS13-630 transformatorRedenen voor de krimpende industriemarkt:

  • vrijgavetijd:2022-09-25 18:09:02
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:299
  • Korte omschrijving:

    Bulungu,Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:In het geval van gebruik van droge tra

Artikel inhoud

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

BulunguVolgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken,BulunguElektrische hoogfrequente transformator, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Look van olie van de radiator


BulunguS13-630 transformatorRedenen voor de krimpende industriemarkt:



In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

InstallatiewerkenDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator


BulunguS13-630 transformatorRedenen voor de krimpende industriemarkt:



Wiringwijze van droge transformator:

Professionele is koning.Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan,BulunguRoutine test van met olie ondergedompelde transformator, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

BulunguDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

ByerazinoOverige productinformatie
  • RotterdamHydraulische lift van aluminiumlegeringWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvena

    RotterdamHydraulische lift van aluminiumlegeringWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvena

  • Matai.Prijs van 5000KVA-transformatorWat veroorzaakt een abnormale bewerkingsnauwkeurigheid?

    Matai.Prijs van 5000KVA-transformatorWat veroorzaakt een abnormale bewerkingsnauwkeurigheid?

  • GroningenKlein huishoudelijk elektrisch liftplatformWat zijn de zaken die aandacht nodig hebben in d

    GroningenKlein huishoudelijk elektrisch liftplatformWat zijn de zaken die aandacht nodig hebben in d

  • Groningen5 meter hefplatform autoDe waarde en betekenis van

    Groningen5 meter hefplatform autoDe waarde en betekenis van

  • XinjiangCity in ChinaZelfrijdend hydraulisch hefplatformAnalyse van e-commerce marketingmethoden

    XinjiangCity in ChinaZelfrijdend hydraulisch hefplatformAnalyse van e-commerce marketingmethoden

  • Oldenburg.22ov elektrische liftNieuwscitaat

    Oldenburg.22ov elektrische liftNieuwscitaat

  • Oldenburg.Hefplatform voor huishoudensWat zijn de kenmerken?

    Oldenburg.Hefplatform voor huishoudensWat zijn de kenmerken?

  • Oldenburg.Klein volledig automatisch hefplatformGoed optreden

    Oldenburg.Klein volledig automatisch hefplatformGoed optreden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!